Zmiany w grafiku od 18 Września!

Sala Fitness

Poniedziałek

PRO Challenge 06:30 - 07:30 60 min Irek Żak
Bosu 18:00 - 18:50 50 min Katarzyna Sznajdrowicz
Power Pump 19:00 - 19:50 50 min Karolina Pawlak

Niedziela

ABT 10:00 - 10:50 50 min Katarzyna Sznajdrowicz

Sala INDOOR CYCLING

Poniedziałek

Interval 08:15 - 09:05 50 min Łukasz Czubaka
Hill 18:00 - 18:50 50 min Luiza Orzechowska
Interval 19:00 - 19:50 50 min Luiza Orzechowska

Wtorek

Hill 18:30 - 19:20 50 min Natalia Szatkowska
Interval 19:30 - 20:20 50 min Tomasz Bykowski

Środa

Interval 08:15 - 09:05 50 min Łukasz Czubaka

Czwartek

Hill 18:30 - 19:20 50 min Tomasz Bykowski
Interval 19:30 - 20:20 50 min Łukasz Czubaka

Piątek

Hill 08:15 - 09:05 50 min Łukasz Czubaka
Power Class 18:00 - 19:30 90 min Łukasz Czubaka

Sobota

Hill 10:00 - 10:50 50 min Łukasz Czubaka

Niedziela